Greek English Deutsch
Αρχική

«Η Εικόνα του Κόσμου μου» στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια «Ο Ταξιάρχης»

ΗΜ/ΝΙΑ: 17/6/2024 | Ενημερώσεις

Σοφία Κουκουρλή - Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια

Ολοκλήρωση Προγράμματος Δημιουργικής Ανάπτυξης μέσω Ζωγραφικής (Art as Therapy) και Έκθεση Έργων των Μαθητών

Το Πρόγραμμα Δημιουργικής Ανάπτυξης μέσω Ζωγραφικής «Η Εικόνα του Κόσμου μου» πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά, στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια «Ο Ταξιάρχης».  Η  ολοκλήρωσή του σηματοδοτήθηκε από μια υπέροχη γιορτή, στην οποία παρουσιάστηκαν τα έργα των μαθητών.

Η έκθεση των έργων είχε στόχο να εμπνεύσει τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση των παιδιών, για τα έργα που δημιούργησαν.  Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση και να θαυμάσουν τον τρόπο, με τον οποίο τα παιδιά μπορούν να επικοινωνούν και να εκφράζονται συναισθηματικά μέσω της τέχνης.   

Οι ζωγραφιές των παιδιών πραγματικά μας ταξίδεψαν σ΄έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, σχήματα, εικόνες και υλικά, δημιουργίες που πάνω από όλα έβγαιναν από την καρδιά τους.

Ευχαριστώ θερμά τους μαθητές για την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους, τους αξιόλογους εκπαιδευτικούς, για την στήριξή τους και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο πρόγραμμα! 

Η συνεργασία όλων είναι σημαντική, ώστε να υποστηρίζουμε τα παιδιά να συνεχίζουν να μαθαίνουν, να εκφράζονται, να δημιουργούν και να ονειρεύονται.

 

Μοιραστείτε το...

Το «γνώθι σ’ αυτόν» είναι η πραγματική γνωριμία με τον εαυτό μας.  Φροντίδα για την ψυχή, αυτογνωσία, επίγνωση των ικανοτήτων και δυνατοτήτων, αποτελεί την πραγματική ουσία του είναι.  Μας βοηθά να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε, ώστε να αποκτήσουμε την πραγματική συνείδηση του εαυτού μας.

Π.Π.Γερμανού 13,
153 41 Αγία Παρασκευή

Τηλ.: +30 210 6397284
Κιν.: +30 6943 470586
e-Mail: info@gnothisauton.gr

Facebook   Instagram   LinkedIn

Όροι χρήσης | Πολιτική Cookies

Copyright © 2024 GnothiSAuton.gr. Powered by PowerSite.